LAJME

Vendim Nr. 510, datė 27.10.2022, pėr njė ndryshim nė vendimin Nr. 420, datė 29.09.2022 “Pėr licencat dhe tarifat e shėrbimit tė operatorėve UK deri nė pėrfundim tė procedurave tė riorganizimit”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Vendim Nr. 508, datė 27.10.2022, “Pėr miratimin e tarifave tė shėrbimit shitjes sė ujit me shumicė pėr shoqėrinė ujėsjellės kanalizime Durrės sh.a.”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr. 483, datė 14/10/2022 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin Nr. 518, Datė 21/12/2021, ''Pėr licencimin e Sha Ujėsjellės Kanalizime Berat - Kuēovė''
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Vendim NR. 420, datė 29.09.2022 pėr licencat dhe tarifat e shėrbimit tė operatorėve UK deri nė pėrfundim tė procedurave tė riorganizimit dhe transferimit tė shoqėrive UK nė subjekte me kompetenca tė pėrbashkėta
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr. 418, datė 29/09/2022 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin Nr. 112, Datė 20/10/2020, ''Pėr licencimin e Sha Ujėsjellės Kanalizime Kukės''
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr. 383, datė 31/08/2022 vendosi pėr miratimin e tarifave tė shėrbimit tė furnizimit me ujė dhe largimin e ujėrave tė ndotura pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Konispol sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr. 382, datė 31/08/2022 vendosi pėr miratimin e tarifave tė shėrbimit tė furnizimit me ujė dhe largimin e ujėrave tė ndotura pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Kukės sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr. 381, datė 31/08/2022 vendosi pėr miratimin e tarifave tė shėrbimit tė furnizimit me ujė dhe largimin e ujėrave tė ndotura pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Bulqizė sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr. 380, datė 31/08/2022 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin Nr. 130, Datė 11/11/2020, ''Pėr licencimin e Sha Ujėsjellės Kanalizime Vorė''
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr. 379, datė 31/08/2022 vendosi pėr miratimin e licencės pėr furnizimin me ujė dhe kanalizime pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Kurbin sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume